Găletușă cu fructe și legume de feliat din lemn, cu scai, 14 accesorii

85,99 lei

Descriere produs

COLECTIA DE LEGUME SI FRUCTE COLORATE – un set de legume și fructe reproduse cu precizie într-o găleată. Acest set va permite o distracție interesantă acasă, într-un magazin sau la gătit. In culori vii și suculente vor atrage atenția copilului și îl vor încuraja să se joace.

POSIBILITATEA DE TĂIERE ȘI RECONECTARE – datorită cuțitului și tocatorului incluse în set, precum și a elementelor de fixare interne Velcro, puteți tăia articolele în jumătate, iar unele chiar în mai multe bucăți! Mai târziu se reîntâlnesc unul cu celălalt, ceea ce, fără îndoială, diversifică distracția.
AJUTA LA  DEZVOLTAREA COPILULUI – jucăria nu numai că permite petrecerea interesantă și vesela a timpului, dar influențează și dezvoltarea intelectuală a copilului și creșterea abilităților motorii (de mișcare) dezvoltă imaginația și stimulează creativitatea, precum și învață cooperarea într-un grup și îmbunătățește abilitățile sociale și de integrare.

Este utilă nu numai în recunoașterea numelor și formelor legumelor, ci și în învățarea culorilor și a numărării.

Setul are o găleată, ceea ce face ușor pentru copil să-l ia cu el la grădiniță, la un prieten sau la grădină este mic și nu ocupă mult spațiu, așa că îl putem lua cu ușurință în călătorie . Toate elementele se potrivesc în găleată, facilitând păstrarea ordinii.

CARACTERISTICI:

 • vârstă: 3+
 • număr de elemente în set: 14
 • dimensiuni (diametru/înălțime): 18/19 cm
 • greutate set: 0,5 kg greutate cu ambalaj: 0,74 kg.
 • culoare: multicolor
 • material: lemn
 • INCLUS
  găleată cu capac
  cuțit
  tocator
  brocoli
  portocala x2
  Căpșună
  roșie
  pară
  banană
  lămâie
  vânătă
  morcov
  peşte

 

Detalii livrare

Livrăm oriunde în România în maxim 48 de ore.

Aprecieri
Tab ascuns