Metode de plată

Metode de plată

Puteți cumpăra produsele de pe site-ul www.milego.ro folosind următoarele instrumente de plată:

Ramburs (cash) la livrarea coletului
Contravaloarea produselor și a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificată de dumneavoastră.

Transfer bancar
Plata se poate face și prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmând a se face după intrarea sumei (contravaloarea totală a facturii) în contul nostru. Datele necesare pentru efectuarea plații prin transfer bancar sunt:

  • SC VERASAN PLANT SRL
  • CUI: 33877194,
  • Nr. Reg.Com: J12/3438/2014
  • Sediul social: Cluj-Napoca, str. Ploiești, nr. 17-19, jud. Cluj
  • Banca Transilvania, Cont IBAN: RO45BTRLRONCRT0280592202 

Prin Card bancar
Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul Stripe. Acest sistem asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca și cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele Stripe, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licența Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizații.