Mocasini de vară – Primii Pași – Mrs Ertha

175,00 lei

Mărime: 20 cm (1an)

Descriere produs

Realizați din bumbac şi talpă din cauciuc natural, aceşti mocasini sunt ideali la vârsta la care copiii fac primii paşi.

Materialul respirabil asigură confort la purtare chiar şi în zilele călduroase de vară, iar talpa moale şi flexibilă asigură libertate totală de mişcare.

În plus, talpa este lată şi solidă, oferind suport în timpul mersului, fiind de un real ajutor pentru mersul încă nesigur al copilului. Acest aspect face ca aceşti papucei să fie ideali chiar şi pentru purtarea în casă, în timp ce copilul învață să meargă.

Bumbacul moale şi elastic, precum şi absenţa şireturilor sau a închiderii cu scai sunt detalii care fac ca aceşti papucei să poată fi încălțați foarte uşor şi rapid. Sunt alegerea ideală pentru micuții mereu gata de acțiune.

Despre MRS.ERTHA: un brand independent din Portugalia, dedicat creațiilor cu un design atemporal, care dăinuie dincolo de ritmul dictat de trendurile trecătoare şi care reuşesc să cucerească tot mai multe familii din toată lumea; simplitatea plină de farmec şi sensibilitatea caracterizează produsele destinate copiilor şi adulților deopotrivă

#sustainable #naturalmaterials #organic #timelessproducts #comfortable #adorable

Detalii livrare

Livrăm oriunde în România în maxim 48 de ore.

Aprecieri
Tab ascuns

S-ar putea să-ți placă și…

  • Șapcă unisex pentru copii

    Șapcă unisex pentru copii – Liam – Mrs Ertha

    98,40 lei
  • Ochelari de soare cu protecție UV pentru copii

    Ochelari de soare cu protecție UV pentru copii

    99,20 lei