Piscină pătrată cu bile colorate pentru copii – Pufkid

649,00 lei

Husă:
– închidere cu fermoar;
– lavabilă în mașina de spălat la 30 ° C;
– material textil certificat;
– disponibilă în 3 nuanțe: maro basalt, gri platin sau mov graphite.

Bile:
– realizate din material non-toxic;
– moi la atingere, nu se deformează;
– sidefate în 3 culori diverse/set
– 3 seturi de culori pentru care puteți opta: auriu, gri sau verde

Descriere produs

Pentru copii, începând chiar de la o vârstă fragedă joaca este o treabă serioasă. Iar cu cât o jucărie face cât mai puține lucruri în locul copilului ( mișcări, sunete, etc. ), cu atât acesta este încurajat să preia inițiativa ajutându-l astfel la dezvoltarea abilitaților.
Iar când vine vorba de dezvoltarea și siguranța copilului suntem atenți la multe detalii astfel că, piscina cu mingi colorate este mai mult decât o jucărie, este prcatic un spațiu ideal și sigur care asigură sesiuni distractive de joacă pentru bebeluși.

În plus, oferă experiențe senzoriale pentru cei mici: dezvoltarea de abilitați motorii, de mobilitate, coordonare și vizuale.

Materialele folosite pentru confecționarea produsului sunt certificate Oeko-Tex ceea ce înseamnă că sunt sigure atât pentru copii, cât și pentru mediu.
Datorită culorilor pastelate și a design-ului modern se integrează cu ușurință în decorul camerei. Mai mult decât atât, este ușoară pentru a o putea muta dintr-o cameră într-alta sau chiar afară pe terasă.

 

Caracteristici:

– husă detașabilă și lavabilă din velur certificat Oeko-Tex
– dimensiuni: 90×90 cm; înălțime piscină: 35 cm;
– grosime perete piscină: 5 cm;
– 200 de mingi cu diametru de 7 cm, certificate CE
– vârsta recomandată : 6 luni +
– după despachetare, piscina are nevoie de aproximaiv 24h pentru a reveni la forma optimă de utilizare

 

Logo Pufkid

Despre Pufkid: un brand românesc în plină dezvoltare, născut în Transilvania din dorința de a oferi produse fabricate cu atenție la detalii și prietenoase cu mediul, datorită materialelor sustenabile folosite în procesul de producție. Totodată, știind din propria experiență ce nevoi au părinții atunci când vine vorba despre proprii copii, un aspect important pe care pun accentul în procesul de creare și producție al produselor este siguranța și beneficilie importante pentru o dezvoltare armonioasă a copiilor.

Detalii livrare

Livrăm oriunde în România în maxim 48 de ore.

Aprecieri
Tab ascuns