Placă de echilibru și balans pentru copii, din lemn

299,99 lei

Descriere produs

Placa de echilibru si balans este un joc grozav pentru copii, o jucarie educativa din lemn, care ajuta la constientizarea si controlul miscarilor corpului. In acelasi timp dezvolta atentia si concentrarea. Aceasta le va oferi copiilor o noua experienta de joaca.

Jucaria are multiple intrebuintari, dezvoltand imaginatia, putand fi folosita pe post de pod, tobogan, scaun, leagan, balansoar, circuit auto pentru masinute sau pur si simplu un mijloc pentru a face activitati sportive.

Conform principiilor dezvoltate de Maria Montessori, cu cat jucaria este mai simpla, cu atat este mai buna pentru dezvoltarea copilului! Fara indoiala, placa de echilibru se potriveste perfect cu aceasta idee!

In cazul copiilor, va imbunatati coordonarea motorie, le va permite sa inteleaga mai bine cum sa isi controleze corpul si, de asemenea, va ajuta la dezvoltarea corecta a articulatiilor si muschilor!

Miscarea este extrem de importanta si pentru adulti! Exercitiile pe aceasta placa de echilibru ii va ajuta sa se implice intr-o activitate fizica regulata si sa aiba grija de greutatea proprie si de rezistenta articulatiilor!

Produsul este confectionat din lemn de cea mai buna calitate, foarte durabil si rezistent si prelucrat profesional cu foarte mare atentie la toate detaliile. Toate suprafetele placii de echilibru au fost slefuite cu grija, eliminand riscul de aschiere sau rupere. Pentru a asigura o rezistenta suplimentara si durabilitate adecvata, produsul a fost tratat cu un ulei care este sigur pentru adulti si copii si indeplineste toate standardele de siguranta.

Utilizarea lemnului este o solutie excelenta pentru persoanele care pretuiesc mediul si protectia naturii. In comparatie cu produsele din plastic, lasa o amprenta de carbon mult mai mica. Datorita acestui fapt, copilul nu se va juca doar cu o jucarie interesanta si draguta, dar in viitor ii va permite sa protejeze si natura.

Caracteristici:

  • Material: placaj din lemn de tei;
  • Culoare: Lemn natur
  • Greutate maxima utilizator: 200 kg;
  • Dimensiuni placa: 82cm x 30cm x 2cm;
  • Se recomanda foloirea pe covor, mocheta sau alta suprafata aderenta;
  • Dimensiuni pachet: 85cm x 31cm x 3cm;
  • Produsul este ambalat intr-o cutie de carton.
Detalii livrare

Livrăm oriunde în România în maxim 48 de ore.

Aprecieri
Tab ascuns