Politica de retur

MILEGO îți oferă dreptul să returnezi produsul (produsele) comandat(e) în 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.
Primești înapoi contravaloarea produselor returnate în maxim 14 zile de la inițierea returului, în contul bancar specificat.

Condiții de returnare a produselor 

 1. Cumpărătorul poate solicita returnarea produselor în următoarele situații:
  – Coletele prezintă deteriorări severe;
  – Produsele au fost livrate / facturate greșit. Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat. Cumpărătorul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Daca se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de client.
  – Produsele prezintă defecte de fabricație;
  Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris Vânzătorului că renunță la cumpărare, fără penalități şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. De asemenea, în conformitate cu art. 7 alin. 1 din O.G. 130/2000, Cumpărătorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în scris, în termen de 14 zile de la data primirii produsului/produselor, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. În acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cădea, conform legii, în sarcina Cumpărătorului.

   

  2. Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, cu factura atașată, să nu prezinte urme de uzură fizică sau deteriorare. Atenție! Vă rugăm să nu expediați produsul fară o cutie sau pungă exterioară care să protejeze ambalajul original al produsului. Vă rugăm să nu lipiți AWB-ul direct pe ambalajul original al produsului.

  3. Produsele personalizate nu pot fi returnate. Vă rugăm să aveți în vedere că aceste produse sunt create după configurațiile specificate de dumneavoastră, deci nu pot fi schimbate sau returnate.

  4. Cardurile cadou nu pot fi returnate. Produsele achiziționate cu cardul cadou nu se schimbă și nu se returnează. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că, cardul cadou se poate utiliza o singură dată și expiră la data menționată pe card.

  5. În cazul în care produsele a căror returnare se solicită, prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă, ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.
  În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face prin virament bancar în contul indicat de Cumpărător în cel mult 14 de zile de la primirea produsului returnat.

  Cum returnez?

  1. Completează și trimite formularul de retur până cel tărziu în a 30-a zi calendaristică de la data livrării.
  2. Așteaptă confirmarea din partea unui operator MILEGO privind înregistrarea cererii și trimiterea curierului pentru ridicarea produsului pe care vrei să îl returnezi.
  3. Pregătește produsul pentru livrare și predă-l curierului.
  4. Dacă produsul returnat îndeplinește condițiile de retur, iți vom returna banii în contul specificat de tine în formularul de retur în cel mult 14 de zile de la primirea produsului returnat.

Formularul de retur îl regăsești AICI .

*Formularul de retur se deschide apăsând butonul Detalii din pagina Comenzi și retur.

*Formular de retur pentru clienți fără cont AICI .