Saltea de joacă pentru bebeluși – Pufkid

269,00 lei

Formă: rotundă
Finisaj: cu volănaș pe margini
Dimensiuni: diametru 90 cm, grosime 2 cm
Disponibilă în 3 nuanțe: maro basalt, gri platin, mov graphite

Descriere produs

Pentru copilașul tău o saltea de joacă este binevenită încă din primele sale luni de viață, deoarece această salteluță are o utilitatea multiplă.
În primele luni când bebelușul nu este fizic foarte activ o poți folosi pur și simplu pentru a-l așeza pe saltea, pentru o supraveghere mai bună în timp ce poate te ocupi cu altceva.
După ce copilul mai crește, știm cu toții că el în general preferă statul sau joaca pe podea și tocmai de aceea, această saltea rotundă de joacă devine un spațiu creativ pe care și-l poate însuși ca fiind doar al lui, rezultând astfel o sesiune grozavă de joacă pentru el.

În plus, datorită designul și a formei rotunde este și un element de decor potrivit pentru camera copilului, putând fi așezată ca atare pentru a înlocui un covoraș sau de asemenea, se poate integra cu ușurință sub un baldachin sau chiar ca și suport într-un cort pentru copii.

Este disponibilă în trei nuanțe diferite: maro basalt, gri platin sau mov graphite, având o husă detașabilă și lavabila din velur catifelat și plăcut la atingere. Totodată este moale și ușoară, fiind astfel foarte ușor de mutat dintr-o cameră într-alta, afară pe terasă sau chiar pe iarbă.

Caracteristici:

  • burete din spumă flexibilă,
  • husă detașabilă din velur certificat Oeko-Tex ( 80% bumbac, 20% poliester ),
  • dimensiune ambalaj: L360 x l210 x h510, < 1kg
    Produs fabricat în Transilvania, România.

Condiții de utilizare :
Sub supravegherea unui adult;
Vârstă recomandată : 0 luni +;
După despachetare, în caz de nevoie, recomandăm să lăsăți salteaua 24h pe o suprafață plană pentru a se îndrepta.

 

Logo Pufkid

Despre Pufkid: un brand românesc în plină dezvoltare, născut în Transilvania din dorința de a oferi produse fabricate cu atenție la detalii și prietenoase cu mediul, datorită materialelor sustenabile folosite în procesul de producție. Totodată, știind din propria experiență ce nevoi au părinții atunci când vine vorba despre proprii copii, un aspect important pe care pun accentul în procesul de creare și producție al produselor este siguranța și beneficilie importante pentru o dezvoltare armonioasă a copiilor.

Detalii livrare

Livrăm oriunde în România în maxim 48 de ore.

Aprecieri
Tab ascuns