Cadou Mama și Copilul

229,60 lei

Set cadou format din:

Jucărie senzorială de inspirație Montessori
Vază de porțelan Latin Flower Names

Descriere produs

Ambalaj
Cutie cadou albă, panglică textilă satinată
Dimensiune cutie cadou: 25 x 20 x 5,5 cm

Vaza
Marca: räder
Material: porțelan glazurat
Design: exterior gofrat și  încrustat cu nume de flori în limba latină; interior neted
Culoare: alb
Dimensiuni: h 17 cm, diametru 4 cm

Despre Räder: un brand german, a cărui misiune este designul unor obiecte decorative care să aducă puțină poezie în viaţa cotidiană şi care să ne stimuleze “la joie de vivre”. Produse originale, realizate artizanal, ideale pentru a fi oferite în dar.

 

Jucăria
Jucăria include o planșă textilă cu agățătoare, un inel de dentiție și o jucărie de pluș zornăitoare. Are utilitate multiplă, putând fi folosită ca jucărie de atașament, jucărie pentru cărucior, jucărie pentru baby gym, centru de activități și cărticică senzorială.

Inspirată din binecunoscutul cântecel “Iepuraşu’-n iarbă, doarme şi visează”…, jucăria conține materiale atractive din punct de vedere vizual, precum și piese esențiale dezvoltării timpurii, cu care copilul își poate exersa abilitățile motorii fine. Textura moale și materialele certificate din care este realizată, precum și faptul că este prevazută cu o agățătoare la care se poate atașa suzeta, o fac extrem de potrivită ca jucărie de atașament, începând cu primele săptămâni de viață ale bebelușului.

Când copilul mai crește, planşa devine un suport ideal pentru dezvoltarea limbajului și, mai apoi, pentru dezvoltarea imaginației și a creativității, copilul putând fi încurajat să cânte, să spună poezii sau să inventeze, împreună cu adulții, povești și dialoguri cu cele două personaje.

Pe toată durata copilariei mici, planșa va stimula jocul simbolic, în care vor putea fi integrați si alți prieteni de pluș ai copilului – o activitate extrem de importantă în procesul dezvoltării dar, din pacate, atât de amenințată de prezența ecranelor în viața de zi cu zi. Nu în ultimul rând, jucăria va putea fi utilizată ca un excelent instrument de liniștire a copilului, fiind de ajutor când trebuie pregătit pentru culcare (Și iepurașul doarme!), dar și în timpul vizitelor la medic, în călătorii, la restaurant sau oricând doriți să ajutați copilul să stea liniștit (Iepurașul doarme, hai să nu-l trezim!).

Marca: Kokoro
Compoziție: bumbac certificat OEKO-TEX, velur certificat OEKO-TEX, lemn natur
Dimensiuni jucărie
– planșă 34/23 cm
– agățătoare 22/1,5 cm
– inel de dentiție 17 cm
– inel de lemn 7/7 cm
– zornăitoare 15 cm
 Culoare:
– planșă: alb, bej, verde mentă
– zornăitoare: bej
– inel de dentiție: bej, verde mentă
– inel de lemn: bej deschis, bej mediu
 Întreținere:
– planșa și zornăitoarea se spală la 30 de grade, de preferat într-un săculeț special; se calcă numai părțile din bumbac, la temperatură normală; se poate folosi călcarea verticală cu aburi pe toată suprafața; se curăță regulat cu rola de scame
– inelul de dentiție se spală manual, cu apă călduță și detergent special pentru vesela bebelușilor
Vârsta recomandată: 0+

Atenționări:
Nu lăsați copilul nesupravegheat în timpul utilizării acestui produs sau atunci când suzeta este atașată la jucărie!
Nu utilizați produsul în pătuț și nu îl lăsați în pătuț în timp ce copilul doarme!
Verificați agățătoarea și asigurați-vă ca este bine fixată atunci cand jucăria este utilizată la cărucior sau la baby gym!
Nu prelungiți agățătoarea și nu o atașați la panglici sau bucăți de îmbrăcăminte, doarece poate prezenta risc de strangulare!

 

Despre Kokoro: realizate în România, împreună cu un psihoterapeut,  jucăriile Kokoro vizează o dezvoltare armonioasă în primii ani de viață, din toate punctele de vedere: motric, cognitiv și emoțional. Designul jucăriilor este conceput împreună cu o elevă de la liceul de artă, astfel încât produsele să emane simplitatea și autenticitatea specifice copilăriei.

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare și pot conține accesorii care nu vor fi incluse în pachet în momentul livrării. Produsele livrate pot diferi în realitate față de imaginile expuse pe site. Diferențele se pot datora materialelor și/sau metodei de producție, care conferă unicitate produselor. De asemenea, culorile produselor pot fi diferite, în funcție de setarile display-ului pe care le vizualizați.

Detalii livrare

Livrăm oriunde în România în maxim 48 de ore.

Aprecieri

Nu există recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cadou Mama și Copilul”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tab ascuns