Cub educativ de tip Montessori, cu 5 activități

79,99 lei

Stoc epuizat

Descriere produs

Cubul educativ din lemn sprijina dezvoltarea corecta a copilului. Sortatorul educativ nu numai că umple timpul bebelușului cu mare distracție, dar joacă și un rol important în dezvoltarea lui.

Cubul de lemn dezvoltă perfect capacitatea copilului de a gândi logic și stimulează imaginația. Jocul cu cuburi de lemn este o modalitate excelentă de a exersa abilitățile motorii ale mâinilor și degetelor copiilor, precum și de a exercita coordonarea ochi-mână.

Jucându-se cu sortatorul de lemn, copilul învață formele de bază și, cu ajutorul unui părinte, poate învăța să le numească.

Sortatorul educativ este o jucărie din lemn pe care fiecare copil ar trebui să o aibă. Cubul educațional din lemn este o jucărie grozavă care nu numai că distrează, ci și învață și sprijină dezvoltarea adecvată a celor mai mici.

Pereții cuburilor de lemn și toate blocurile sunt șlefuite perfect – nu există margini ascuțite care ar putea fi periculoase pentru copil. Cubul de lemn are o deschidere convenabilă pe unul dintre pereți, astfel încât să puteți ascunde în interior alte comori valoroase.

Regulile de joc cu cuburi de lemn sunt foarte simple. Pereții sortatorului educațional au forme tăiate.

În set, copilul primește 13 blocuri de diferite culori și forme diferite, care trebuie puse într-un cub de lemn. Fiecare bloc se potrivește doar într-una dintre găurile din cubul educațional. Sarcina copilului este să găsească aceleași forme (gaura și blocul) și să plaseze toate blocurile în interiorul sortatorului de lemn. După finalizarea sarcinii, puteți deschide peretele de sus al cubului educațional și puteți elimina din nou toate blocurile.

CARACTERISTICI:

  1. 5 în 1 – acest cub are 5 pereți vopsiti in culori proaspete si vibrate, iar fiecare dintre acestia are cate o sarcină diferită pentru copil. Activitatile sunt: roți dințate rotative, cuburi matematice cu animale, un labirint cu animale, sortare cu blocuri de lemn. În set, copilul primește 7 blocuri diferit colorate și de diferite forme pentru a fi așezate într-un cub de lemn. Fiecare dintre blocuri se potrivește doar uneia dintre găurile din cubul educațional. Panoul superior poate fi ridicat și utilizat separat.
  2. DIN LEMN – jucăriile din lemn sunt o propunere atemporală care va încânta fiecare copil mic. Lemnul clasic de frumusețe și puterea sa îl fac să se bucure întotdeauna de o mare recunoaștere. Această materie primă arată bine atât în ​​culoare naturală, cât și vopsită.
  3. SIGUR – jucăria este sigură pentru cei mai tineri. Toate piesele din lemn sunt perfect șlefuite și vopsite cu vopsele ecologice. Jocul este sigur pentru fiecare copil. Materia primă naturală înseamnă că, chiar dacă jucaria va ajunge la gura copilului, acesta nu va avea contact cu materialele plastice.
  4. AMUZAMENT ȘI DEZVOLTARE – cubul este în primul rând frumos, culorile vii stimulează imaginația celor mici și le stimulează creativitatea. Jocul cu acest cub interactiv ajuta si la antrenarea abilităților manuale și coordonarea ochi-mână. Cu jucăria educativă, copilul poate învăța forme, poate învăța să numere, să dezvolte gândirea logică, să învețe culori, forme, să citească ore pe ceas etc.

SPECIFICAȚII

 • culoare: multicolor
 • Varsta recomandata: 9 luni+, sub stricta supraveghere a unui adult
 • material: lemn
 • numar de laturi: 5
 • numărul de blocuri: 7
 • dimensiuni (lungime / latime / inaltime): 15 x 15 x 15 cm
 • greutate: 1 kg
 • greutate în pachet: 1,1 kg

 

Detalii livrare

Livrăm oriunde în România în maxim 48 de ore.

Aprecieri

Nu există recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cub educativ de tip Montessori, cu 5 activități”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tab ascuns