Joc din lemn – Parcare supraetajata cu 3 masinute si elicopter, culoare rosie

239,99 lei

Descriere produs

Joc din lemn – Parcare supraetajata cu 3 masinute si elicopter

 Garajul nostru cu parcare cu mașini, indicatoare și elicopter este ideal pentru copiii care sunt interesați de drumuri și se joace cu vehicule.

Setul nostru aduce multă bucurie și trezește multă imaginație și mai presus de toate abilități manuale. În plus, copiii pot petrece atâtea ore singuri sau într-o activitate de grup.

Setul constă dintr-o parcare mare, cu trei etaje, cu lift integrat. Sunt incluse in acest set:

 • Parcare cu auto-asamblare;
 • 4 x semne rutiere;
 • 3 x conuri separatoare;
 • Pompa de combustibil;
 • Un elicopter;
 • O masina de pompieri;
 • 2 x masini de pasageri.

Toate elementele se pot deplasa liber și pot fi configurate după propriile dorințe. Ascensorul mobil este potrivit pentru transportul vehiculelor la diferite niveluri. Cu un buton din lemn puteți muta manual liftul în sus și în jos la diferite niveluri, comenzile sunt foarte ușoare și potrivite pentru copii. Întreaga parcare este marcată conform regulilor traficului rutier, există benzi și o trecere de pietoni. Mai mult, copilul învață jucând regulile traficului rutier. Toate elementele setului, cu excepția roților mașinilor, sunt realizate din lemn natural. Piesele au o suprafață netedă, fără margini și se simt confortabil. Toate elementele componente au fost tratate cu un lac inofensiv. Setul respectă standardul EN71, iar versiunea are marcajul CE. Asamblarea trebuie efectuată cu ajutorul șuruburilor metalice furnizate, toate piesele pot fi curățate cu o cârpă ușor umedă. SET COMPLET – Setul nostru conține toate elementele care permit asamblarea. După instalare, există un garaj cu parcare pe mai multe niveluri, cu un lift mobil. În plus, sunt incluse mașini, indicatoare, semafoare, conuri de avertizare și o mică pompă de benzină. LIFT – Vehiculele pot fi transportate la diferite niveluri prin intermediul liftului mobil, accesul fiind protejat de o barieră. Trebuie doar să conduceți mașina în lift și să o ridicați sau să o coborâți cu roata manuală până la treptele individuale. LEMN NATURAL ȘI CULORI FRUMOASE – Parcul cu mai multe etaje, precum și toate elementele, cu excepția roților mașinii, sunt realizate din lemn lăcuit neted. Culorile interesante atrag atenția copiilor și îi încurajează să se joace. Caracteristici:

 • Recomandare de vârstă: De la 3 ani
 • Material: lemn / plastic
 • Dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 48 cm x 36 cm x 37 cm
 • Construcție: Setul necesita asamblare de catre un adult.
Detalii livrare

Livrăm oriunde în România în maxim 48 de ore.

Aprecieri

Nu există recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Joc din lemn – Parcare supraetajata cu 3 masinute si elicopter, culoare rosie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tab ascuns