Pantaloni lungi din in pentru bebe fetițe – Play Up

156,00 lei

100% in

Descriere produs

Realizați din in 100%, aceşti pantaloni pot fi purtați începând din primăvară până toamna târziu. Deşi sunt lungi, chiar şi vara sunt foarte placuți la purtat, deoarece ştim foarte bine că inul este un material răcoros.

Sunt prevăzuți cu elastic în talie şi o fundiță decorativă realizată din acelaşi material ca pantalonul. În partea din față sunt prevăzuți cu două buzunare. La glezne au un elastic subțire deasupra tivului, astfel par să se termine cu nişte volănaşe – un detaliu drăguț, care contribuie la aspectul deosebit al pantalonilor.

Culoarea pantalonaşilor este specială şi modernă – un cărămiziu deschis, foarte natural. In general, în cazul articolelor vestimentare, culorile de pământ sunt foarte apreciate în ultima perioadă. Însă hainele de bebeluşi realizate în aceste culori capătă o dulceață aparte, mai ales în contextul unui croi modern.

Culoare: Caruma
Compoziție: 100% in

 

Despre Play Up: un brand portughez cu totul deosebit, de la materialele naturale organice şi de la procedeele sustenabile de producție, până la originalitatea printurilor  şi unicitatea croiurilor; colecțiile de hăinuțe pentru bebeluși și copii “Embracing Slow Making”, transmit prin fiecare detaliu nevoia de a ne dedica unui stil de viață conştient, cu accent pe “aici şi acum”.

#_playup_ #embracingslowmaking #fromportugalwithlove #organiccotton #oekotex #wecareforwater #wecarefortheplanet

Detalii livrare

Livrăm oriunde în România în maxim 48 de ore.

Aprecieri

Nu există recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pantaloni lungi din in pentru bebe fetițe – Play Up”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tab ascuns

S-ar putea să-ți placă și…

  • Vază artizanală albă din porțelan glazurat

    Vază de porțelan – Cadou Room Poetry – Räder

    88,00 lei