Veioză cu abajur textil pictat manual – Wood Sparks

395,00 lei

Veioză pentru interior, cu structură din lemn de bambus și abajur textil pictat manual

Descriere produs

Crearea atmosferei dorite într-o încăpere este esențială. Iluminatul ambiental, prin faptul că este mai blând și mai cald, servește din plin acestui scop. La fel și obiectele decorative pe care le alegem.

Soluția ingenioasă pe care v-o propunem este una menită să simplifice acest proces: veioza Wood Sparks care dincolo de funcționalitate, prin design, prin abajurul pictat manual și prin accentele aurii, se constituie într-un adevărat obiect decorativ.

Dimensiuni veioză: 28 x 22 x 48cm.

Baza: lemn de bambus, culoare natur.
Abajur: material textil alb, cu pictură manuală; abajurul se poate roti independent de bază, oferind astfel libertate totală în ceea ce privește expunerea ansamblului și obținerea efectului decorativ dorit.

Putere maximă: 28 Watt, recomandat bec led cu dulie E27.
Lungime cablu: 1,7m.
Produsul necesită asamblare. Nu include bec.

* Imaginile sunt cu titlu de prezentare și pot conține accesorii care nu vor fi incluse în pachet în momentul livrării. Produsele livrate pot diferi în realitate față de imaginile expuse pe site. Diferențele se pot datora materialelor și/sau metodei de producție, care conferă unicitate produselor. De asemenea, culorile produselor pot fi diferite, în funcție de setarile display-ului pe care le vizualizați.

Detalii livrare

Livrăm oriunde în România în maxim 48 de ore.

Aprecieri

Nu există recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Veioză cu abajur textil pictat manual – Wood Sparks”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tab ascuns