Jucărie senzorială 3 în 1 – Kokoro

189,00 lei

Inel de dentiție
Jucărie de pluș zornăitoare
Planșă senzorială textilă cu agățătoare

Jucăria are utilitate multiplă, putând fi folosită ca jucărie de atașament, centru de activități, jucărie pentru baby gym sau pentru cărucior.

Descriere produs

“Iepuraşu’-n iarbă, doarme şi visează”… Atât de cunoscut și de îndrăgit, acest cântecel face obiectul unei jucării senzoriale de inspirație Montessori, destinată copiilor începând de la cea mai fragedă vârstă.

Concepută de un psihoterapeut, jucăria conține piese esențiale dezvoltării timpurii. Textura moale și materialele certificate din care este realizată, precum și faptul că este prevăzută cu o agățătoare la care se poate atașa suzeta, o fac extrem de potrivită ca jucărie de atașament, începând cu primele săptămâni de viață ale bebelușului.

 

 

In procesul dezvoltării coordonării ochi-mână, jucăria devine un suport ideal pentru exersarea abilităților manuale. Prevăzută cu un inel de dentiție, o zornăitoare și alte elemente mobile (ex. picăturile de ploaie), puteți urmări trecerea de la mișcări haotice la mișcări din ce în ce mai precise și mai intenționate (cum apucă cu toată mâna, cum scutură intenționat, cum prinde sau trage cu degețelele). Cele două buzunare cu care este prevăzută planșa sunt suportul ideal pentru jocul “cucu-bau”, care vizează o altă achiziție importantă: permanența obiectelor (aproximativ la 8 luni, copilul începe să caute un obiect care este ascuns sub privirile sale).

Când copilul mai crește, planşa devine un suport ideal pentru dezvoltarea limbajului și, mai apoi, pentru dezvoltarea imaginației și a creativității, copilul putând fi încurajat să cânte, să spună poezii sau să inventeze, împreună cu adulții, povești și dialoguri cu cele două personaje.

Pe toată durata copilariei mici, planșa ajută la învățarea conceptelor abstracte (mare-mic, sus-jos, aproape-departe etc) sau a celor aritmetice (numărăm floricelele, norii, păsărelele etc). În plus, planșa va stimula jocul simbolic, în care vor putea fi integrați si alți prieteni de pluș ai copilului – o activitate extrem de importantă în procesul dezvoltării dar, din pacate, atât de amenințată de prezența ecranelor în viața de zi cu zi.

Nu în ultimul rând, jucăria va putea fi utilizată ca un excelent instrument de liniștire a copilului, fiind de ajutor când trebuie pregătit pentru culcare (Și iepurașul doarme!), dar și în timpul vizitelor la medic, în călătorii, la restaurant sau oricând doriți să ajutați copilul să stea liniștit (Iepurașul doarme, hai să nu-l trezim!).

Nu a fost neglijat nici aspectul estetic, jucăria având forme, texturi și culori care o fac ideală ca obiect decorativ în camera copilului.

Compoziție: bumbac certificat OEKO-TEX, velur certificat OEKO-TEX, lemn natur

Dimensiuni jucărie:
– planșă 34/23 cm
– agățătoare 22/1,5 cm
– inel de dentiție 17 cm
– inel de lemn 7/7 cm
– zornăitoare 15 cm

 Culoare:
– planșă: alb, bej, verde mentă
– zornăitoare: bej
– inel de dentiție: bej, verde mentă
– inel de lemn: bej deschis, bej mediu

 Întreținere:
– planșa și zornăitoarea se spală la 30 de grade, de preferat într-un săculeț special; se calcă numai părțile din bumbac, la temperatură normală; se poate folosi călcarea verticală cu aburi pe toată suprafața; se curăță regulat cu rola de scame
– inelul de dentiție se spală manual, cu apă călduță și detergent special pentru vesela bebelușilor

Vârsta recomandată: 0+

 Atenționări:
Nu lăsați copilul nesupravegheat în timpul utilizării acestui produs sau atunci când suzeta este atașată la jucărie!
Nu utilizați produsul în pătuț și nu îl lăsați în pătuț în timp ce copilul doarme!
Verificați agățătoarea și asigurați-vă ca este bine fixată atunci cand jucăria este utilizată la cărucior sau la baby gym!
Nu prelungiți agățătoarea și nu o atașați la panglici sau bucăți de îmbrăcăminte, doarece poate prezenta risc de strangulare!

 

Despre Kokoro: realizate în România, împreună cu un psihoterapeut,  jucăriile Kokoro vizează o dezvoltare armonioasă în primii ani de viață, din toate punctele de vedere: motric, cognitiv și emoțional. Designul jucăriilor este conceput împreună cu o elevă de la liceul de artă, astfel încât produsele să emane simplitatea și autenticitatea specifice copilăriei.

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare și pot conține accesorii care nu vor fi incluse în pachet în momentul livrării. Produsele livrate pot diferi în realitate față de imaginile expuse pe site. Diferențele se pot datora materialelor și/sau metodei de producție, care conferă unicitate produselor. De asemenea, culorile produselor pot fi diferite, în funcție de setarile display-ului pe care le vizualizați.

Detalii livrare

Livrăm oriunde în România în maxim 48 de ore.

Aprecieri

Nu există recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Jucărie senzorială 3 în 1 – Kokoro”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tab ascuns

S-ar putea să-ți placă și…

  • Set cadou Mama și Copilul - vaza portelan, jucarie senzoriala

    Cadou Mama și Copilul

    229,60 lei